*Probleme de postare a comentariilor

Am remarcat, bineinteles cu ajutorul vostru, ca sistemul are ceva probleme la postarea comentariilor. Din pacate nu este din vina mea sau a setarilor facute de mine, este din vina celor care administreaza intreg domeniul blogspot, pur si simplu sistemul nu genereaza codul de securitate capcha ce trebuie tastat de voi pentru validarea comentariului respectiv. Sugerez apasarea butonului "previzualizare" de cateva ori inainte de postare, si totodata imi cer scuze pentru acest inconvenient.

vineri, 4 mai 2012

Bye Bye Pussy

I se spunea Pussy, o strigam Pussy, fara nici un fel de conotatie, doar pentru simplu fapt ca in limba engleza, Pussy inseamna pisica. A trecut saraca prin multe in viata ei, o nastere, un avort urmat de o tumoare ovariana uriasa, o vertebra fisurata, si acum ma intreb cum o fi reusit si din cand in cand cate o palma peste fund de la mine cand se mai scapa babeta prin coltul gresit. Cu toate acestea sper c-a fost un animalut fericit, avand in vedere ca ne-am cunoscut acum 21 de ani la Roxa, pe vremea cand alapta primul si singurul ei pui. Se pare ca nimeni nu stie exact varsta ei reala, dar am presupus ca daca in 1991 cand am luat-o, a avut pui, i-a facut macar la varsta de un an. Asa ca anul acesta se afla intr-al 23-lea an de viata. Probabil ca ea e dovada legendei care spune ca pisicile au 9 vieti. Bye Puss, somn usor si drum bun, o sa-mi fie dor de tine!

3 comentarii:

  1. Am avut si eu sansa sa o cunosc si pot spune ca este de admirat. Acum, cand vad cat de mult se schimba oamenii cand inainteaza in varsta, imi dau seama ca a fost un suflet deosebit. Ma bucur foarte mult ca am intalnit-o.
    Cel mai important lucru pe care l-am invatat din experienta asta este ca e bine sa nu chinuim animalele tinandu-le inchise in apartament. Locul lor este in curte, in aer liber.
    Sa te odihnesti in pace, Pussy!

    RăspundețiȘtergere
  2. n-am inteles ce s-a intamplat cu ea. a murit sau a plecat la tara?

    RăspundețiȘtergere
  3. ai inteles bine, a murit la tara...

    RăspundețiȘtergere