*Probleme de postare a comentariilor

Am remarcat, bineinteles cu ajutorul vostru, ca sistemul are ceva probleme la postarea comentariilor. Din pacate nu este din vina mea sau a setarilor facute de mine, este din vina celor care administreaza intreg domeniul blogspot, pur si simplu sistemul nu genereaza codul de securitate capcha ce trebuie tastat de voi pentru validarea comentariului respectiv. Sugerez apasarea butonului "previzualizare" de cateva ori inainte de postare, si totodata imi cer scuze pentru acest inconvenient.

duminică, 1 ianuarie 2012

Febra sarbatorilor de iarna

Odata cu venirea sarbatorilor de iarna toti ne facem diverse planuri. Unii isi iau concediu pentru a petrece cateva zile pe Valea Prahovei, ceea ce, in cazul de fata ar fi normal sa se prelungeasca la macar sapte, deoarece in aceasta perioada faci macar 12 ore pe drum dus intors, altii ce beneficiaza de un buget de calatorie mai consistent, fug in tarile calde la plaja sau in Austria la schius, iar cei mai amarati se duc la market, pun un copan, o salata de beuf si doua felii de coznonac inmuiate intr-un vin bun pe masa si zic ca s-au distrat. Toate cele trei categorii au ceva in comun: la despartire si-au urat cu rudele, colegii si cunoscutii, toate cele bune cu ocazia acestor evenimente. Si acum ma intreb... Ce rost mai au o suta de SMS-uri in care se reiau aceleasi urari? Este cumva cineva care a ramas nefamiliriarizat cu ce se ureaza de sarbatori? ...Sau ar trebui cumva se se astepte la vreo urare din partea exului de genul, "Iti doresc in noul an sa nu-ti mai puta gura in halul ala", sau "Sa nu mai scapi vanturi in somn", ori "Sa pierzi cat mai curand cele 20 de kilograme pe care le-ai avut in plus mereu prin preajma mea"? Dar asa e obiceiul, ne deranjam cu bipaieli inutile de SMS-uri, doar pentru ca niste pustani s-au gandit acu' cativa ani sa creeze o noua datina prin care sa ne mai poluam putin timpanele si neuronii.

Un comentariu:

  1. Adevarul este ca m-am stresat cativa ani la rand asupra momentului prielnic pentru a face urarile de an nou. Si pentru ca nu ma decideam, nu mai trimiteam nici o urare. Dar cred ca am gasit solutia optima. Felicitari online inaintea sarbatorilor si telefonic dupa 2-3 ianuarie. Este totusi placut sa auzi atatea ganduri bune din partea oamenilor de toate tipurile, chiar si doar in preajma sarbatorilor.

    RăspundețiȘtergere