*Probleme de postare a comentariilor

Am remarcat, bineinteles cu ajutorul vostru, ca sistemul are ceva probleme la postarea comentariilor. Din pacate nu este din vina mea sau a setarilor facute de mine, este din vina celor care administreaza intreg domeniul blogspot, pur si simplu sistemul nu genereaza codul de securitate capcha ce trebuie tastat de voi pentru validarea comentariului respectiv. Sugerez apasarea butonului "previzualizare" de cateva ori inainte de postare, si totodata imi cer scuze pentru acest inconvenient.

duminică, 31 iulie 2011

Stapanul meu TV-ul

E tarziu in noapte. Brusc imi dau seama ca-s fascinat de obiectele care fac lumina, sa fie efectul celor 4 beri? Nu cred, printre generatorii de lumina se afla si televizorul, cu sau fara bere, n-are sanse sa scape de mine sub 4 ore pe zi. Zapez cu spor, la PRO-i un film cu sabii, armuri si sange, mult sange, dezgustator, la prima Antena-i o situatie tensionata cu pistoale si un caine foarte destept, ce stie care-s banditii si-i musca pe toti salvand filmul de un final tragic, zapez mai departe spre inca 3 filme de 2 lei. Ajung la canalele de stiri, la cea de-a treia Antena se injura presedintele, ma solidarizez, il injur si eu, doar d-aia l-am votat, ca sa am ce injura, la Realitatea se injura guvernul, ma solidarizez si aici, injur iar presedintele, pentru ca el a numit un incompetent notoriu drept putere executiva in stat, iar putin mai sus se dezbate aprins fenomenul interlop de la Deta. La Digi, fotbal, la Digi 2 fotbal, citez "meci amical" de parca m-ar incalzi cu ceva, la Eurosport e fotbal "LIVE" frate, Camerun vs. New Zeland, meci de interes major pentru viata mea, la Eurosport 2, stiri despre World Cup 2014, ca nu mai sunt decat 3 ani pana atunci. Urmeaza seria Discovery cu jungle, animale salbatice, rechini mari si pesti mici, tehnici de supravietuire la Pol si Ecuator si in cele din urma Viasat care-mi explica ce dus cu capul a fost Hitler, de parca ar avea cineva vreun dubiu. Ajung la muzica, unii-s pe "Remember Amy Whinehouse", altii au un rapper negru si urat, iar VH1 a intors cifra unu din sigla, pe dos.
Concluzia... 80 de posturi, nimic interesant, dar tot ma uit, desi m-am lasat de fumat de 9 luni, imi dau seama ca mai am si alte dependente, printre care si TV-ul, bata-l sfintii...


2 comentarii:

  1. Si asta inca e o situatie fericita. Puteai sa nimeresti programul de manele din fiecare seara de la pro sau nelipsitul Steven Segal de la antena. N-as recomanda zaparea la 20 minute trecute de fix, nici la 40 si nici la 50. Atunci cu siguranta vei gasi doar reclame, timp de 10 minute cel putin, pe toate posturile tv. Asta ca sa nu cumva sa te atraga vreo superbitate de emisiune si sa schimbi postul pe care il urmareai.

    RăspundețiȘtergere
  2. da, cunosc fenomenul. eu de cateva luni bune nici n-am mai deschis tv-ul. m-am lasat involuntar. si nici nu mai simt ca imi lipseste ceva. pune o carte sau o muzica buna in loc :)

    RăspundețiȘtergere