*Probleme de postare a comentariilor

Am remarcat, bineinteles cu ajutorul vostru, ca sistemul are ceva probleme la postarea comentariilor. Din pacate nu este din vina mea sau a setarilor facute de mine, este din vina celor care administreaza intreg domeniul blogspot, pur si simplu sistemul nu genereaza codul de securitate capcha ce trebuie tastat de voi pentru validarea comentariului respectiv. Sugerez apasarea butonului "previzualizare" de cateva ori inainte de postare, si totodata imi cer scuze pentru acest inconvenient.

luni, 20 iulie 2009

ALL INCLUSIVE Made in Turkey!!!



Nu pot spune altceva, decat ca a fost perfect. Cu exceptia faptului ca am condus de mi-au sarit capacele, mi-am tabacit fundul si mi-am tasat vertebrele, totul a fost perfectiunea intruchipata, nu cred ca Romania va cunoaste vreodata un astfel de set de valori in ceea ce priveste serviciile turistice. Nu-mi vine sa cred ca un ospatar, un receptioner, o menajera, un bucatar sau un animator iti pot face ziua excelenta. Sub aceasta titulatura, voi continua o serie de post-uri ce vor prezenta cateva locuri de acolo, absolut uimitoare.

5 comentarii:

  1. Hai nu-i mai ridica in slavi ca n-o fi in turcia raiul turistic...
    Si BTW... nu exista perfectiune :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu exista perfectiune in acceptiunea noastra, a romanilor care fac totul de mantuiala. Dar iata ca ei au atins-o la capitolul turism. Ca turist nu iti lipseste nimic. Pentru cine vrea sa se relaxeze in concediu si sa uite de toata batjocura de la noi, recomand Turcia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru cine vrea sa uite de batjocura de la noi, sa plece oriunde :)
    Pentru ca oriunde e mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da bai Boss, da si bulgarii ne dau rusine, si sa stii ca desi am umblat ceva, nu cat as fi vrut eu, dar am umblat, frate parca nicaieri nu-i ca la turci, parca au ceva in plus fata de ceilalti. N-o exista perfectiunea, da' astia merg usurel catre ea...

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase imagini, chiar interesante. Cateva descrieri...
    Partea cu "setul de valori" care le lipseste romanilor nu se observa, daca petreceati concediul in Romania dar cu o alta suma de bani.
    La noi "valoarea" o da banutzu'!
    Altii pot cu mai putin, bravo lor!

    RăspundețiȘtergere