*Probleme de postare a comentariilor

Am remarcat, bineinteles cu ajutorul vostru, ca sistemul are ceva probleme la postarea comentariilor. Din pacate nu este din vina mea sau a setarilor facute de mine, este din vina celor care administreaza intreg domeniul blogspot, pur si simplu sistemul nu genereaza codul de securitate capcha ce trebuie tastat de voi pentru validarea comentariului respectiv. Sugerez apasarea butonului "previzualizare" de cateva ori inainte de postare, si totodata imi cer scuze pentru acest inconvenient.

miercuri, 24 iunie 2009

Mi-am tras zoom! Partea a II-a


Dupa o saptamana "alergata", invitatie la prieteni la gradina in scopul unui gratar bogat. Printre cefe, copane, frigarui, ciuperci si dovlecei fripti pe mangalul incandescent, am mai profitat o data de ocazie pentru a-mi exersa declansatorul. Chiar daca ma consider in "rodaj", ma tot ambitionez sa nu citesc inca manualul de utilizare din care as mai deslusi cateva "chichite". Se va intampla si asta inevitabil, sa vedeti atunci poze...



4 comentarii:

  1. Cu atata zoom, ai senzatia ca poti mirosi florile. Parac as vrea sa stiu si denumirea lor cand le vad asa de detaliate. Va dati seama ce gratar?! cu arome de trandafiri (singura floare pe care o recunos).

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce pacat ca aceste flori de vara nu prea au miros, poate doar trandafirul...cat despre cum se cheama ele, e simplu.
    Prima fotografie exprima frumusetea florilor de rudbeckia adica ruja-galbena, urmata de culorile frumoasei gaillardia, numita si fluturei, o floare de zinnia (carciumareasa) timpurie si solitara se arata mandra in apus de soare, o tija de liatris(liatris spicata"Kobold") neinflorita isi asteapta sorocul si clasicul trandafir (rosa), floare care creste in atat de multe forme si are tot atat de multe culori si mirosuri.
    Cam atat, pentru a identifica animalutul din imagine intrebati un specialist!

    Un "cunoscator amator"

    RăspundețiȘtergere
  3. culorile specifice nikon :) ... frumos ... in plus ai mai socotit tu cum e cu focalizarea, ca e mai bine :))
    peseu ... te tot incapatanezi sa tragi subiectul in mijloc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnu' "cunoscator", mie nu-mi prea pare amatorism ce zici matale colea, ba dimpotriva, bate spre profesionism.
    Ce sa fac mai Roxanico, daca io consider ca subiectu' tre sa fie in centrul atentiei? Procedez si cum zici tu, dar numai cand e vorba de oameni cu panorame tari de tot in spate.

    RăspundețiȘtergere