*Probleme de postare a comentariilor

Am remarcat, bineinteles cu ajutorul vostru, ca sistemul are ceva probleme la postarea comentariilor. Din pacate nu este din vina mea sau a setarilor facute de mine, este din vina celor care administreaza intreg domeniul blogspot, pur si simplu sistemul nu genereaza codul de securitate capcha ce trebuie tastat de voi pentru validarea comentariului respectiv. Sugerez apasarea butonului "previzualizare" de cateva ori inainte de postare, si totodata imi cer scuze pentru acest inconvenient.

sâmbătă, 6 iunie 2009

Mi-am tras zoom, frate!!!

Da, in cele din urma, am reusit sa strang bani de scula pe care am dorit-o, Nikon P90, Olympus UZ590, sau Pentax X70. L-am desemnat castigator pe dl. Nikon, n-as putea spune de ce. ... Poate pentru ca asa au zis prietenii, pentru ca era cel mai scump, pentru ca a fost cel mai greu de gasit sau pentru ca are oleaca de optiuni in plus fata de competitori, mai putin zoom-ul unde este surclasat de Olympus... Una peste alta, in ziua 2 de posesie, m-am dus la teste. Unde sa ma duc? Hai la Zoo, sa pun cei 24x de zoom optic la treaba. Inafara de chipurile triste ale animalutelor de dupa gratii, cred ca-am reusit sa trec cu bine de prima zi de testare. Sa nu credeti ca ce vedeti mai jos este poza originala, este oleaca decupata si totodata adusa la aceeasi rezolutie cu celelalte, mai putin poza din titlu, ce-mi trezeste niscaiva sentimente narcisiste. Intampin niste probleme cu focalizarea, nu reusesc sa focalizez ce-mi doresc, daca aveti vreun sfat, va rog sa-l impartasiti, si daca se va dovedi util, va curge bere pe strada dvs. Sunt parolist!







7 comentarii:

  1. Mie imi par ca cele de la National Geographic. Parca s-au asezat la poza. Or fi vazut ce aparat foto e indreptat spre ele?
    Dupa cum se vede din pozele astea, este unul dintre singurele obiectivele ce merita vazute in Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  2. wow!!! ma simt flatat, eee, nu-s chiar ca cele de la NG, fotografii de acolo au scule de cateva mii, da-i linistitor pt mine sa stiu ca le respir in ceafa cu ceva de cateva sute...

    RăspundețiȘtergere
  3. Vazut si placut pozele, nu prea se potriveste cu textul, adica zici ca ai probleme cu focalizarea. (Melbourne)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, am ceva probleme, pentru simplul motiv ca tu vezi 14 poze (cele mai reusite) din aproape 100. Procentul de poze reusite ar trebui sa se apropie de 90%. Nu-i ca la Australia cand aplici la joburi :-). Oricum ma bucur ca-ti plac!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase pozele! Acum, ca tot zici ca "ti-ai tras zoom" si daca o sa tot faci poze, te-ai gandit sa le pui si un "semn", ceva, ca sunt ale tale?
    Pun intrebarea pt ca o amica care si-a pus pozele pe un site a descoperit ca cineva ii luase pozele si le-a postat pe alt site sub "semnatura" lui.
    Cat despre focalizare, intreaba-l pe Mari :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Meshtere, bune pozne. Vad ca te pricepi, mie unu imi plac.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multam pt bunele comment-uri. Nu m-am gandit sa pun semne distinctive pentru ca oricum nu pozez pt bani, o fac din placere, si chiar daca as pune semne, s-ar putea decupa, asa ca daca se gaseste vreun smacher sa faca bani cu ele, bravo lui :D, poate da macar o bere...

    RăspundețiȘtergere