*Probleme de postare a comentariilor

Am remarcat, bineinteles cu ajutorul vostru, ca sistemul are ceva probleme la postarea comentariilor. Din pacate nu este din vina mea sau a setarilor facute de mine, este din vina celor care administreaza intreg domeniul blogspot, pur si simplu sistemul nu genereaza codul de securitate capcha ce trebuie tastat de voi pentru validarea comentariului respectiv. Sugerez apasarea butonului "previzualizare" de cateva ori inainte de postare, si totodata imi cer scuze pentru acest inconvenient.

luni, 17 octombrie 2011

Amsterdam

"Capitala curvelor si a drogatilor", asa imi descria situatia de acolo un locuitor, ce-i drept, mai de varsta a treia si totodata sudist. Dupa ce am ajuns la fata locului, mi-am dat seama ca-i de fapt mult mai mult decat atat. Este de asemenea orasul lui Van Gogh, al verzilor biciclete, inconjurat de mori de vant si nu in ultimul rand al stilului arhitectural baroc, fara asemanare de la o cladire la alta. Din nevoia uriasa de spatiu, locuitorii acestei zone s-au gandit de-a lungul secolelor ca ar fi mai bine sa construiasca un oras pe o mlastina si sa-i puna un mare dig de protectie in fata, pentru a lasa apa sa intre-n Europa, doar cand vrea omul. Si tot asa, in multa vreme si cu multa munca, Amsterdam-ul a devenit un oras cu cate un canal navigabil la fiecare trei strazi, ce se transforma intr-o retea navigabila care intra mai bine de 100 km in continent. Mai departe cred ca este capitala libertatilor supreme, marihuana, cannabisul si hasisul fiind disponibile in orice cafenea din "Red Square", xtazy-ul sau coca numai pe sub mana, dar am avut oferte.
Demoralizant a fost faptul ca a plouat in continuu cinci zile din cinci, cu mici pauze de cate 30-45min., de am simtit ca mi-a ajuns apa pana in dosul fundului.

2 comentarii:

  1. Nope! Oficial am fost cu treaba in Geertruindenberg pentru a fi scolarizat in tehnologii de tratare a sticlei pentru mentenanta usoara si protectie impotriva factorilor externi. Dar era normal sa ajung si in Amsterdam, daca tot eram cu 100 de km mai jos. Nu?!

    RăspundețiȘtergere