*Probleme de postare a comentariilor

Am remarcat, bineinteles cu ajutorul vostru, ca sistemul are ceva probleme la postarea comentariilor. Din pacate nu este din vina mea sau a setarilor facute de mine, este din vina celor care administreaza intreg domeniul blogspot, pur si simplu sistemul nu genereaza codul de securitate capcha ce trebuie tastat de voi pentru validarea comentariului respectiv. Sugerez apasarea butonului "previzualizare" de cateva ori inainte de postare, si totodata imi cer scuze pentru acest inconvenient.

miercuri, 16 martie 2011

Black Swan - "The Shining" of 2010'sSunt un cinefil inrait, vad tot ce apare pe torenti in format divx, xvid sau dvdrip si mai nou, brrip. Nu vreau sa le platesc drepturi de autor americanilor pana cand nu-mi vor da si ei drept de lucru in tara lor, fara sa ma intrebe cat de prost sau de destept sunt, ci doar lasandu-ma sa ma descurc. Dupa decernarea fastuasa a "Oscarurilor", pe care am urmarit-o bineinteles "live", am decis sa ma apuc de strans filmele castigatoare, pentru a-mi da si eu cu parerea, ca-n fiecare an. Dupa marea dezamagire a anului trecut numita "The Hurt Locker", ce m-a dus cu gandul la cativa handicapati scapati in juriu, precum si "Inglorious Basterds" unde cred cu tarie ca Taranatino a rasolit-o adanc de tot, am avut in acest an placerea sa vizionez o versiune ripata de calitate medie a filmului "Black Swan". Spre satisfactia mea, am concluzionat cu usurinta ca-i un film de premiat, nu stiu sigur daca pentru cea mai buna actrita asa cum a si castigat la Oscar-uri, dar sigur merita premii pentru imagini, realizare, impact emotional sau nivel de dramatism. Tin minte ca am vazut, inainte de revolutie, copil necopt fiind, "The Shining", cu Jack Nicholson film de la care n-am mai fost impresionat intr-o asa masura pana astazi. Desi au abordari complet diferite, cred ca elementul comun al acestor doua filme este functionarea defectuasa a mintii umane in anumite conditii. Este un film impresionant, ale carui imagini si scene, m-au strafulgerat de-a lungul coloanei vertebrale, m-au izbit in capul pieptului, mi-au taiat rasuflarea si m-au terifiat asa cum nu mi s-a mai intamplat vreodata cu alt film.

Un comentariu:

  1. Deci... pfff ce relaxare sa aud (sa citesc) ca nu-s nebuna definitiv... The hurt locker... bleach... marele film care spune nimic despre nimic cu nimeni intr-un context inexistent cu posibilii potentiali criminali de razboi care defapt nu erau... imagine zero, regie usor peste zero....
    Next to comment Black swon... after za vizualizeisen ;)

    RăspundețiȘtergere