*Probleme de postare a comentariilor

Am remarcat, bineinteles cu ajutorul vostru, ca sistemul are ceva probleme la postarea comentariilor. Din pacate nu este din vina mea sau a setarilor facute de mine, este din vina celor care administreaza intreg domeniul blogspot, pur si simplu sistemul nu genereaza codul de securitate capcha ce trebuie tastat de voi pentru validarea comentariului respectiv. Sugerez apasarea butonului "previzualizare" de cateva ori inainte de postare, si totodata imi cer scuze pentru acest inconvenient.

marți, 31 august 2010

MotoGP Indianapolis



Chiar daca sunt destul de stresat in ceea ce priveste reusita in demersul emigrarii, mai merit din cand in cand sa-mi satisfac cate o placere rara. Asa ca mi-am tras 3 zile de abonament la "Templul vitezei de la Indianapolis", ca sa citez un mare comentator de motociclism in viata, al carui canal unde performa, nici macar nu se sinchiseste sa transmita live cursele daca e vro turca de meci din faimoasa divizie A. Este intr-adevar o enormitate, ceva imens, incerc sa mi-l imaginez ca pe un stadion urias, cu latura de vro 1500 de metri, nici nu pot sa-mi inchipui care este capacitatea totala.
Vineri, zi de tatonare, ne-am rupt picioarele cat ne-am plimbat si nici macar n-am vazut tot, dar prin spiritul intreprinzator al nevestei, macar am obtinut un autograf de la dl. Ben Spies, dupa care ne-am pozat pe Mobra lui Rossi de anul trecut. Sambata, zi mai linistita, ne-am ridicat pozele de la standul Yamaha, am facut cateva poze si am stat frumos in fund toata ziua sa urmarim WUP-urile, calificarile si ceva mai tarziu, interviurile Yamahistilor. Duminica, marile curse, de doua momente am fost miscat profund, primul a fost in timpul imnului, toata tribuna de la cap la coada s-a ridicat in picioare, a scos sepcile, a pus mana dreapta pe inima si a amutit, iar cel de-al doilea a fost startul cursei de la MotoGP. Bai fratilor, cand au turat cu totii motoarele, am simtit ca mi se taie picioarele si lesin, n-am auzit asemenea zgomot in viata mea, e drept ca in urma cu o zi mai auzisem cate 3-4 in tandem si mi se parea o galagie infernala, dar era prima data cand le auzeam pe toate odata. Ca sa fac o comparatie, cred ca cele 40 de motociclete de la Moto2, n-au facut nici un sfert din zgomotul pe care l-au facut cele 17 de la MotoGP... Si ca sa mai fac o comparatie, cred ca daca ar fi avut Metallica un concert in tribuna de vis-a-vis sau daca ar fi decolat un JumboJet tot de acolo, probabil ca nu s-ar fi auzit nimic pana la mine. In rest, si-au etalat si ei fetele frumoase pe care le-au cautat pare-se destul, deoarece pe strazi nu prea le vezi, 5 baieti bulanosi care s-au plimbat suficient prin standul Ducati, au castigat un tur de circuit in spatele lui Randy Mamola, unul dintre ei se numea Juan Pablo Montoya, mare norocos, a venit si dl. Jay Leno sa dea si el buna ziua, ca doar e posesor de Y2K, baietii au stropit cu sampanie ca de obicei, iar noi am alergat degeaba dupa reduceri la suveniruri, pentru ca nu s-au facut... Oricum a fost misto, sau poate c-ar trebui sa spun VERY COOL!

















Peter Lenz (un copilas de numai 13 ani, ce a murit in urma unui accident suferit in Warm-up-ul cupei USGPRU Moriwaki din 29.08.2010) - REST IN PEACE Little Angel!

5 comentarii:

  1. pfoa ... abia am asteptat sa-mi deschid calculatorul sa vad... ai fost au ba?!!!
    deci da!
    merci de poze... ma asteptam si la un comentariu ceva!

    RăspundețiȘtergere
  2. uite ca ti-ai vazut un vis implinit. Bravo!
    cred ca fetele respective erau rusoaice ori ceva.. :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu plange ca exista pareri cum ca ti-au crescut sansele de emigrare de la ultimul post si pana acum.

    RăspundețiȘtergere