*Probleme de postare a comentariilor

Am remarcat, bineinteles cu ajutorul vostru, ca sistemul are ceva probleme la postarea comentariilor. Din pacate nu este din vina mea sau a setarilor facute de mine, este din vina celor care administreaza intreg domeniul blogspot, pur si simplu sistemul nu genereaza codul de securitate capcha ce trebuie tastat de voi pentru validarea comentariului respectiv. Sugerez apasarea butonului "previzualizare" de cateva ori inainte de postare, si totodata imi cer scuze pentru acest inconvenient.

duminică, 15 august 2010

Despre USA


De curand am pasit pe taramul fagaduintei, cu speranta ca voi petrece cat mai mult timp din viata mea aici. Impactul este deosebit, totul este la superlativ, totul este foarte mare, incepand de la masini si motoarele lor de 3-4000 de cmc, pana la numarul de benzi al autostrazilor, adica 4-5, trecand prin enormitatile de zgarie nori. Chiar si insectele sunt imense, furnicile sunt de vro 5 ori mai mari decat cele pe care le-am vazut pana acum, iar veverita de mai jos cred c-ar pune lejer pe fuga un sobolan romanesc, doar prin gabaritul ei. Este o lume complet diferita, totul arata altfel, este un mix de culturi, religii si rase de oameni, iar la fiecare din ele, limba engeza suna diferit. Am mai aflat ca prin munca cinstita, in 20 de ani poti agonisi doua proprietati, un TIR, un Mertan, un minivan si cam tot ce-ti mai trebuie pentru a avea un trai decent. Pana si eu sunt diferit, greutatea mea este de 148 pounds, inaltimea de 68 inch, mananc cam o livra de mancare si beau cam o jumatate de galon de lichide pe zi. Dar o sa ma obisnuiesc cu noul eu, la urma urmei, de asta ma aflu aici.


4 comentarii:

  1. asttepam sa mai povestesti ce faci prin tara unchiului sam ;-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ati ajuns!
    N-ai zis nica de un motor... dar ma gandesc ca daca se poate un truck, se poate su un chopper (asta te paste... :) ).
    Mai baga impresii acu cat mai ai timp pana iti gasesti de munca ;)
    PS: vezi ca inaltimea se calculeaza in feet ca doar nu esti janta de masina :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima data fiind in St.Louis am pozat veverite si iepurasi. Mi se parea asa iesit din comun sa vezi animale salbatice prin jurul locuintelor oamenilor, ceva ce evident ca in capitala tarii cu mioare nu se prea intampla.

    RăspundețiȘtergere
  4. Veverita seamana cele din curtea noastra, de la Bisoca!
    Pe care o sa o conduci in vacanta?
    Tu bi za best!(cum zice romanul)

    RăspundețiȘtergere