*Probleme de postare a comentariilor

Am remarcat, bineinteles cu ajutorul vostru, ca sistemul are ceva probleme la postarea comentariilor. Din pacate nu este din vina mea sau a setarilor facute de mine, este din vina celor care administreaza intreg domeniul blogspot, pur si simplu sistemul nu genereaza codul de securitate capcha ce trebuie tastat de voi pentru validarea comentariului respectiv. Sugerez apasarea butonului "previzualizare" de cateva ori inainte de postare, si totodata imi cer scuze pentru acest inconvenient.

duminică, 6 septembrie 2009

Madonna vs. Anastacia

In cazul meu treaba a fost simpla. A castigat Anastacia pentru ca la Madonna nu m-am prezentat... Si nu m-am prezentat din motive bine intemeiate, pentru ca Bucurestiul, de fapt nu numai Bucurestiul, ci intreaga Romanie a ramas de cativa ani si fara singurul stadion national care sa poata gazdui un astfel de eveniment, pentru ca am fost anuntat, inca cu vro doua saptamani inainte sa nu cumva sa vin cu masina, ca n-am un-s-o las si pentru ca am mai fost in aceeasi locatie la Brian Adams si n-am auzit mai nimic. Asa ca m-am indreptat o saptamana mai tarziu catre singura locatie care poate gazdui un concert, ce-i drept nu ca unul al Madonnei, Polivalenta, iar despre cei care au scris ca artista a "ramas fara voce", n-am decat vorbele din relama: "Niste tarani". Termenul folosit printre solisti este "s-a pus o flegma pe corzi", fapt ce s-a petrecut chiar la prima piesa, probabil din lipsa incalzirii si pe care care artista l-a corectat cu varf si indesat in pauza dintre piese. Bineinteles ca a trebuit sa-mi faca noaptea amara o taranca cu doi puradei care mi-au tras 147 de picioare in spatarul scaunului si mi-au scapat 78 de floricele in cap, dar intre a-i lipi un dos de palma sau a-i targe un scuipat intre ochi am ales sa-mi parasesc locul platit pentru un altul mai bun, erau destule... Si am mai trait un moment de maxima armonie, pace si comuniune cum n-am trait la nici un concert pana acum, asa c-am "strans" momentul respectiv de pe la mai multe concerte, pentru a simti si voi o particica din ce-am simtit eu...

4 comentarii:

  1. Intr-adevar superb concert. Initial am fost un pic jenata de conditiile in care urma sa sustina concertul, dar Anastacia a reusit sa ne transmita entuziasmul ei. Ne-a facut sa uitam pentru cateva ore de aerul greu respirabil, de cozile la care am stat la intrare, de nesimtirea unora din sala. Felicitari Anastacia, ai rezistat eroic. Se poate vedea din filmulet cam in ce conditii a sustinut concertul in alte tari. Ma bucur tare mult ca am fost la Polivalenta, caci nu cred sa mai revina pe aceste meleaguri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ok concertul, poate locatia trebuia sa fie alta...
    Nu se poate face comparatia Anastacia-Madonna.
    De ce?
    Simplu, ce cariera are in spate Madonna... si astept sa o vad pe Anastacia la 50 de ani straduindu-se sa mai faca ceva!?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu este nici o comparatie Madonna-Anastacia, ci intre "minunatele" oferte ale Bucurestiului. La concert Madonna sper sa am ocazia sa merg, dar pe un stadion, in conditii civilizate, intr-o alta tara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact! Era vorba despre posibilitatile frumoasei Romanii de a oferi si o locatie pentru desfasurarea unui megaeveniment ca cel al concertului Madonnei...

    RăspundețiȘtergere