*Probleme de postare a comentariilor

Am remarcat, bineinteles cu ajutorul vostru, ca sistemul are ceva probleme la postarea comentariilor. Din pacate nu este din vina mea sau a setarilor facute de mine, este din vina celor care administreaza intreg domeniul blogspot, pur si simplu sistemul nu genereaza codul de securitate capcha ce trebuie tastat de voi pentru validarea comentariului respectiv. Sugerez apasarea butonului "previzualizare" de cateva ori inainte de postare, si totodata imi cer scuze pentru acest inconvenient.

joi, 30 iulie 2009

Pamukkale! Made in Turkey!

Probabil cel mai interesant punct de atractie de pe intreg teritoriul Turciei, o mare bucata de calcar "scapata" peste un varf de munte, din care, culmea, mai izvorasc si o gramada de paraiase formand celebrele "terase de matase", imagine ce da senzatia vizuala de "iarna" la putin sub 40 de grade. ...Si mai e si o asezare antica pentru a completa decorul. Imaginile nu pot reproduce sentimentul pe care-l ai intre stancile albe, asa ca, daca ajungeti in Turcia, nu ratati vizitarea acestui obiectiv. Merita...




4 comentarii:

  1. este, la nord este cam ca la noi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac fotografiile. Acum mai vrem si ceva pe twitter! Sper sa ajungi si mai la sud de Turcia sa ne pozezi si pe noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata ca si cum ar fi iarna, dar acolo sunt cam 40-50 gr Celsius. Acesta este Pamukale sau "castelul din bumbac" cu vestitele bai de calcar. E o minunatie sa mergi in costum de baie pe un munte ce pare acoperit de zapada.

    RăspundețiȘtergere