*Probleme de postare a comentariilor

Am remarcat, bineinteles cu ajutorul vostru, ca sistemul are ceva probleme la postarea comentariilor. Din pacate nu este din vina mea sau a setarilor facute de mine, este din vina celor care administreaza intreg domeniul blogspot, pur si simplu sistemul nu genereaza codul de securitate capcha ce trebuie tastat de voi pentru validarea comentariului respectiv. Sugerez apasarea butonului "previzualizare" de cateva ori inainte de postare, si totodata imi cer scuze pentru acest inconvenient.

sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Romania, te iubesc!

Am sa incep cariera mea de blogger facand o scurta caracterizare a sentimentelor ce ma incearca, acum dupa 20 de ani de tranzitie printr-un sistem democratic barbar, nedrept, nemilos si bineinteles, tare prost inteles de majoritatea locuitorilor ramasi in cadrul acestui spatiu, numit Romania.
Nu vreau sa fiu gresit inteles, imi place Romania, iubesc acest loc, cu peisajele si pitorescul lui, dar ceea ce vad zi de zi, pe strada, in trafic, la televizor, ma face cateodata sa-mi doresc sa naufragiez pe o insula pustie. Cam asta este paradoxul sentimentelor mele, sa stau aici unde m-am nascut, unde mi-au dat viata parintii, unde mai am cativa prieteni*, sarac, intr-un sistem incert, traind printre animale, sau sa plec unde-oi vedea cu ochii, luand viata de la zero, unde voi fi macar un pic mai respectat?
Astept sugestii... Multumesc!
*vezi foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu