*Probleme de postare a comentariilor

Am remarcat, bineinteles cu ajutorul vostru, ca sistemul are ceva probleme la postarea comentariilor. Din pacate nu este din vina mea sau a setarilor facute de mine, este din vina celor care administreaza intreg domeniul blogspot, pur si simplu sistemul nu genereaza codul de securitate capcha ce trebuie tastat de voi pentru validarea comentariului respectiv. Sugerez apasarea butonului "previzualizare" de cateva ori inainte de postare, si totodata imi cer scuze pentru acest inconvenient.

luni, 30 martie 2009

Rasnov

Domne', mi-am dat seama ca-i destul de greu sa intretii un blog, inspiratia asta nu apare cand ai tu chef, trebuie declansata de ceva, nu-i de loc ca la blogurile politicienilor, adica scrii toata ziua buna ziua despre ce face unu' sau ce spune altu'.
Ei bine, pentru o perioada am cam fost parasit de inspiratie, ce-i drept, nici nu am asa ceva din abundenta, asa c-o sa va las sa admirati cetatea Rasnov...

luni, 2 martie 2009

Vreme trece...

Alaltaieri am mai strans un an de experienta in ale vietii. Daca acum 10-15 ani rupeam vecinii in doua cu muzica mea cel putin o ora pe zi sau daca pierdeam 3-5 ore din 24 jucandu-ma shootere la calculator, acum fac tot posibilul sa ascult muzica tare doar la concerte si de asemenea evit pe cat posibil sa mai stau in fata monitorului. Daca tot cam atunci eram uscat bat, acum am o burtica la care va trebui sa alerg cateva luni serioase s-o mai micsorez, dar nu ma grabesc, mai am timp si pe de alta parte ma descurc si cu ea asa. Obisnuiam sa stam in gasca pana la 1-2 noaptea pe scarile blocului, iar la 7 dimineata eram “fresh” pentru o noua zi de munca, acum daca pierd doar o parte din pretiosul somn de noapte, nu sunt bun de nimic vreo saptamana. Ce era pe atunci o prioritate de viata, acum reprezinta banalul intruchipat si-mi declansaza zambetul.
Ce s-a intamplat? Nimic, doar m-am schimbat, devenind propriu-mi tap ispasitor pentru gandul obsesiv ca acele vremuri nu se vor mai repeta niciodata. Am mai imbatranit!